W2M Robotik | W2M

Elite cobot

  • Priser från 14.280€.
  • Flexibla finansieringslösningar. Kreditbeslut även samma dag.
  • Snabb leveranstid. Cobotten framme även om en vecka.
  • Fri leverans till närmaste Kaukokiito-terminal.
  • Brett sortiment upp till 16 kg.
  • IP-baserad fjärrkontroll och programmering i alla modeller.
  • CS-serien finns även med IP68-klassning.
  • Mångsidiga anslutningsmöjligheter.
  • Laaja suunnittelu-, asennus-, ohjelmointi- ja koulutusapu.

VARFÖR ELITE COBOT?

Produktionen ska vara effektiv samtidigt som vi satsar på arbetstrivsel och ergonomi. Av denna anledning är det vettigt att lägga ut tunga, repetitiva och till och med farliga arbetsuppgifter till Elite-samarbetsrobotar och frigöra människor för mer mänskligt och kreativt arbete.

Elite cobots förbättrar processer mycket kostnadseffektivt.

Leveranstiderna för Elite cobots är korta, installation och driftsättning är enkel, urvalet av olika gripdon och andra verktyg är brett och reservdelsservicen är snabb.

Förutom förmånliga inköpspriser erbjuder vi kunderna olika finansieringslösningar för att underlätta köpet.

Du kan också få hjälp med planering, installation och programmering av oss (debiteras 118 €/h (moms 0%)).

Säkerhet

Cobots är små och smidiga och är designade för att förbättra arbetsprocesser och arbeta tillsammans med människor.
Lugna och försiktiga cobots behöver inga säkerhetsarrangemang runt sig, eftersom de stannar när de träffar ett hinder.

Lätt att använda

Tack vare sin lätta struktur är Cobots lätta att transportera, flytta och demontera och behöver inte vara permanent monterade på ett stativ. Cobots är lätta att installera och deras programmering kräver inte omfattande programmeringskunskaper.

Flexibilitet

Cobots har ett brett arbetsområde och erbjuder extrem automationsflexibilitet. Olika verktyg, gripdon och andra tillbehör kan sömlöst integreras i dem för att utföra önskade processer outtröttligt och med hög precision.

Effektivitet

Det är svårt för en person att arbeta på exakt samma sätt och lika effektivt dag efter dag, men en cobot gör alltid sitt arbete 100% konsekvent, utan pauser.

ELITE ROBOTS CO., LTD.

ELITE ROBOTS har varit starkt involverade i smart tillverkning och har framgångsrikt utvecklat lätta 6-axliga kollaborativa robotar, eller cobots (3kg/6kg/12kg). Cobots har fått ett positivt rykte bland användare inom fordons-, elektronik-, förpacknings-, logistik-, metall-, kemi- och andra industrier.

Shanghai baserade ELITE ROBOTS tillverkar cobots för alla typer av aktiviteter där man tänka sig att kollaborativa robotar kan underlätta – lätta och mer flexibla samarbetsrobotar för montering, åtdragning, maskinlastning och lossning, materialdetektering, plockning, stapling och lossning av varor, slipning och polering, och så vidare.

Det europeiska kontoret i Tyskland möjliggör snabba leveranser av både cobots och reservdelar.

Milstolpar och affärer:
Grundargruppen för ELITE ROBOTS kommer från Robotics Institute, BUAA R&D (Beijing University of Aeronautics and Astronautics). Grundarteamet utvecklade Kinas första CNC-styrsystem och robotstyrenhet 2003 respektive 2009, under ledning av professor Wang Tianmiao, chef för BUAA:s Robotics Institute och Principal Scientist of National Robotics.

Grundarteamet har genomfört FoU-aktiviteter inom alla olika industrirobotkategorier och sedan tagit sig kraftigt in i världen av kollaborativa robotar, med hjälp av den kunskap som samlats under 17 år.

Användningsområdena är indelade i sex branscher: 3C-elektronik, fordonskomponenter, metallbearbetning, förpackningslogistik, hushållsapparater, medicinsk utrustning och detaljhandel.

ELITE ROBOTS bestämde sig för att enbart fokusera på samarbetsrobotar i juli 2019, när produktsortimentet förändrades helt och alla traditionella industrirobotar gradvis övergavs. ELITE ROBOTS undersökte grundligt de största cobottillverkarna på marknaden och bestämde sig för att introducera den senaste generationen av CS-seriens cobots på marknaden år 2022, vilket troligen kommer att revolutionera konkurrenssituationen. ELITE ROBOTS mål är att vara världens största cobottillverkare inom 3-5 år och implementera en strategisk plan för stark expansion.