Cobotti | W2M

Elite cobotti

  • Hinnat alkaen 14.280€.
  • Joustavat rahoitusratkaisut. Luottopäätös jopa samana päivänä.
  • Nopea toimitusaika. Cobotti pihaan jopa viikossa.
  • Ilmainen toimitus lähimpään Kaukokiidon terminaaliin.
  • Laaja mallisto aina 16kg asti.
  • IP pohjainen etähallinta ja ohjelmointi kaikissa malleissa.
  • CS-sarja saatavana myös IP68 luokitettuna.
  • Monipuoliset yhdistettävyys ja kytkentämahdollisuudet.
  • Laaja suunnittelu-, asennus-, ohjelmointi- ja koulutusapu.

Miksi Elite cobotti?

Tuotannon tulee olla tehokasta samalla kun panostamme työhyvinvointiin ja ergonomiaan. Tästä syystä raskaat, toistuvat ja jopa vaaralliset työtehtävät on järkevä ulkoistaa Elite yhteistyöroboteille ja vapauttaa ihmiset inhimillisempiin ja luovuutta vaativiin töihin.

Elite cobotit parantavat prosesseja erittäin kustannustehokkaasti.

Elite cobottien toimitusajat ovat lyhyet, asennus ja käyttöönotto helppoa, erilaisten tarttujien ym. työkalujen valikoima laaja ja varaosapalvelu nopeaa.

Edullisten hankintahintojen lisäksi tarjoamme asiakkaille erilaisia rahoitusratkaisuja helpottamaan hankintaa.

Meiltä saat myös apua suunnitteluun, asennukseen ja ohjelmointiin (veloitus 118€ / h (alv 0%)).

Turvallisuus

Cobotit ovat pieniä ja ketteriä ja ne on suunniteltu tehostamaan työprosesseja ja toimimaan ihmisen rinnalla.
Rauhalliset ja varovaiset cobotit eivät tarvitse ympärilleen turvajärjestelyjä, sillä ne pysähtyvät osuessaan esteeseen.

Helppo käyttää

Kevyen rakenteensa ansiosta Cobotteja on helppo kuljettaa, siirtää ja purkaa eikä niitä tarvitse kiinteästi asentaa jalustaan. Cobotit ovat helposti asennettavissa eikä niiden ohjelmointi vaadi laajaa ohjelmointiosaamista.

Joustavuus

Coboteilla on laaja työskentelyalue ja ne tarjoavat äärimmäistä automaatiojoustoa. Niihin voidaan integroida saumattomasti erilaisia työkaluja, tarttujia ja muita lisävarusteita tekemään väsymättä ja erittäin tarkasti haluttuja prosesseja.

Tehokkuus

Ihmisen on vaikea työskennellä täsmälleen samalla tavalla ja yhtä tehokkaasti päivästä toiseen, mutta Cobotti tekee työnsä aina 100%:sen yhdenmukaisesti, ilman taukoja.

ELITE ROBOTS CO., LTD.

ELITE ROBOTS on ollut voimakkaasti mukana älykkäässä valmistuksessa ja kehittänyt menestyksekkäästi kevyitä 6-akselisia yhteistyörobotteja eli cobotteja (3kg/6kg/12kg). Cobotit ovat saavuttaneet positiivisen maineen käyttäjien keskuudessa auto-, elektroniikka-, pakkaus-, logistiikka-, metalli-, kemian- ja muilla aloilla.

Shanghaissa sijaitseva ELITE ROBOTS valmistaa cobotteja kaikenlaiseen toimintaan missä voidaan kuvitella tarvittavan yhteistyörobotteja – kevyet ja joustavammat yhteistyörobotit kokoonpanoon, kiristykseen, koneen lastaamiseen ja purkamiseen, materiaalin havaitsemiseen, tavaroiden poimimiseen, pinoamiseen ja purkamiseen, hiontaan ja kiillotukseen ja niin edelleen.

Saksassa sijaitseva Euroopan toimipiste mahdollistaa erittäin nopeat toimitukset niin cobottien kuin varaosienkin osalta. 

Virstanpylväät ja liiketoiminta:
ELITE ROBOTSin perustajatiimi on peräisin Robotics Institutesta, BUAA R&D (Beijing University of Aeronautics and Astronautics). Perustajatiimi kehitti Kiinan ensimmäisen CNC-ohjausjärjestelmän ja robottiohjaimen vuonna 2003 ja 2009 professori Wang Tianmiaon, BUAA:n Robotics Instituten johtajan ja National Roboticsin päätutkijan johdolla.

Perustajatiimi on suorittanut T&K-toimintaa kaikissa eri teollisuusrobotti kategorioissa ja siirtynyt sitten voimakkaasti yhteistyörobottien maailmaan hyödyntäen 17 vuoden aikana kertynyttä tietotaitoaan.

Sovelluskohteet on jaettu kuuteen toimialaan: 3C-elektroniikka, autokomponentit, metallinjalostus, pakkauslogistiikka, kodinkoneet, lääkinnälliset laitteet ja vähittäiskauppa.

ELITE ROBOTS päätti keskittyä ainoastaan yhteistyörobotteihin heinäkuussa 2019, jolloin sen tuotevalikoimaa muutettiin täysin ja kaikista perinteisistä teollisuusroboteista luovuttiin asteittain. ELITE ROBOTS tutki perusteellisesti markkinoiden suurimmat cobotti valmistajat ja päätti tuoda vuonna 2022 markkinoille uusimman sukupolven CS-sarjan cobotit, mikä todennäköisesti mullistaa kilpailutilanteen. ELITE ROBOTSin tavoitteena on 3-5 vuoden sisällä olla maailman suurin cobottien valmistaja ja toteuttaa strateginen suunnitelma voimakkaalle laajentumiselle.