yritys

W2M Industries Oy perustettiin vuoden 2017 lopulla.
Yhtiön omistavat Juhani Tamminen ja Mats Väisänen.

 • Juhani Tamminen
  Juhani Tamminen

  Juhanilla on pitkä ja kattava kokemus erilaisten maansiirtokoneiden huollosta ja korjauksesta. Hän on ollut alalla reilut 10 vuotta ja omaa erittäin kattavat kontaktit alan toimijoiden joukossa.  Juhani ajaa yhtä huoltoautoa ja keskittyy huoltojen ja korjausten lisäksi uusasiakas hankintaan, palveluiden tehostamiseen, sekä asiakassuhteiden kehittämiseen.

  +358 40 709 4605

 • Mats Väisänen
  Mats Väisänen

  Matsilla on yli 30 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista sekä asiakkuuksien hoitamisesta kansainvälisillä ja kotimaan markkinoilla. Mats hoitaa Green Master -pyöräkoneiden myyntiä, jonka lisäksi hän hoitaa yhtiön hallintoon, talouteen ja henkilöstöön sekä strategiaan liittyviä asioita.

  +358 500 438 747

 • Ville Rouhiainen
  Ville Rouhiainen

  Ville Rouhiainen aloitti työt yhtiössä 1.4.2019 eli hän on meidän viimeisin vahvistuksemme. Ville on monessa liemessä keitetty ammattimies, joka on touhunnut raskaan kaluston parissa 10 vuotta tehden niin huoltoja kuin korjauksiakin. Vankkaa kokemusta löytyy myös esimerkiksi kauhanpyörittäjien osalta.

  +358 40 545 1117

 • Ville Nikitin
  Ville Nikitin

  Ville Nikitin on ollut yhtiömme palveluksessa noin vuoden ja hän tekee huolto- ja korjaustöitä kaikenlaisten työkoneiden parissa, minkä lisäksi hän hoitaa myös hydraulisylintereiden huolto- ja korjaustöitä. Ville on suorittanut 3 vuotisen maanrakennuskonekuljettaja koulutuksen ja toiminut kiinteistöhuollossa viisi vuotta, tehden sielläkin koneiden ja laitteiden huoltoa ja korjausta.

  +358 45 857 3577