yritys

Waste2M Oy perustettiin vuoden 2017 lopulla.
Yhtiön omistavat Juhani Tamminen ja Mats Väisänen.

 • Juhani Tamminen
  Juhani Tamminen

  Juhanilla on pitkä ja kattava kokemus erilaisten maansiirtokoneiden huollosta ja korjauksesta. Hän on ollut alalla reilut 10 vuotta ja omaa erittäin kattavat kontaktit alan toimijoiden joukossa.  Juhani ajaa yhtä huoltoautoa ja keskittyy huoltojen ja korjausten lisäksi uusasiakas hankintaan, palveluiden tehostamiseen, sekä asiakassuhteiden kehittämiseen.

  +358 40 709 4605

 • Mats Väisänen
  Mats Väisänen

  Matsilla on 30 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista sekä asiakkuuksien hoitamisesta kansainvälisillä ja kotimaan markkinoilla. Mats keskittyy yhtiön hallintoon, talouteen ja henkilöstöön sekä strategian kehittämiseen. Tämän lisäksi hänellä on vastuu Green Master pyöräkoneiden myynnistä.

  +358 500 438 747

 • Toni Vainikka
  Toni Vainikka

  Toni Vainikka palkattiin yhtiöön joulukuun alussa 2017 hoitamaan kaikkea mikä liittyy työkoneidenkin huolto- ja korjaustöihin. Toni on toiminut pitkään erilaisten työkoneiden kimpussa, mm. Avant ympäristönhoitokoneiden huolto- ja korjaustöissä, joten hän on täysverinen maansiirtokaluston huolto- ja korjausmies.

  +358 40 833 2294

 • Ville Nikitin
  Ville Nikitin

  Ville Nikitin on yhtiömme tuorein vahvistus. Ville tekee huolto- ja korjaustöitä kaikenlaisten työkoneiden parissa, minkä lisäksi hän tekee hydraulisylintereiden huolto- ja korjaustöitä. Ville on suorittanut 3 vuotisen maanrakennuskonekuljettaja koulutuksen ja toiminut kiinteistöhuollossa viisi vuotta, tehden sielläkin koneiden ja laitteiden huoltoa ja korjausta.

  +358 45 857 3577