yritys

Waste2M Oy perustettiin vuoden 2017 lopulla.
Yhtiön omistavat Juhani Tamminen ja Mats Väisänen.

 • Juhani Tamminen
  Juhani Tamminen

  Juhanilla on pitkä ja kattava kokemus erilaisten työkoneiden huollosta ja korjauksesta kuten myös jätepuristimien ja muidenkin jätelaitteiden kanssa työskentelystä. Hän on ollut alalla reilut 10 vuotta ja omaa erittäin kattavat kontaktit alan toimijoiden joukossa.  Juhani ajaa yhtä huoltoautoa ja keskittyy huoltojen ja korjausten lisäksi uusasiakas hankintaan, palveluiden tehostamiseen, sekä asiakassuhteiden kehittämiseen.

  +358 40 709 4605

 • Mats Väisänen
  Mats Väisänen

  Matsilla on yli 25 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista sekä asiakkuuksien hoitamisesta kansainvälisillä ja kotimaan markkinoilla. Mats on toiminut viimeiset reilut 3 vuotta toimitusjohtajana teknistä jätehuoltoa harjoittavassa yrityksessä. Mats keskittyy yhtiön hallintoon, talouteen ja henkilöstöön sekä myynnin ja strategian kehittämiseen.

  +358 500 438 747

 • Toni Vainikka
  Toni Vainikka

  Toni Vainikka palkattiin yhtiöön joulukuun alussa 2017 hoitamaan niin teknisten jätelaitteiden kuin työkoneidenkin huolto- ja korjaustöitä. Toni on toiminut teknisen jätehuollon parissa 1½ vuotta, mutta vielä pidempää erilaisten työkoneiden kimpussa, mm. Avant ympäristönhoitokoneiden huolto- ja korjaustöistä.

  +358 40 833 2294

 • Ville Nikitin
  Ville Nikitin

  Ville Nikitin on yhtiömme tuorein vahvistus. Ville tulee tekemään huolto- ja korjaustöitä niin työkoneiden kuin teknisten jätelaitteidenkin parissa. Ville on suorittanut 3 vuotisen maanrakennuskonekuljettaja koulutuksen ja toiminut kiinteistöhuollossa viisi vuotta, tehden sielläkin koneiden ja laitteiden huoltoa ja korjausta.

  +358 45 857 3577