yritys

W2M Industries Oy perustettiin vuoden 2017 lopulla. Yhtiön omistavat Juhani Tamminen ja Mats Väisänen.

W2M on jo lyhyen olemassaolonsa aikana lunastanut paikkansa ammattitaitoisena ja osaavana raskaan kaluston huolto- ja korjausliikkeenä Etelä-Suomen alueella.

Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä W2M:n joustavaan ja nopeaan palveluun sekä erityisesti siihen, että huolto menee asiakkaan luokse riippumatta siitä missä koneet sijaitsevat.

W2M:n toimipisteen keskeinen sijainti Vantaan Koivuhaassa luo myös erinomaiset puitteet Greenmaster- ja Sunward-myynnille sekä SMP Parts Ab:n varaosamyynnille.

Huoltopalvelut

 • Juhani Tamminen
  Juhani Tamminen Yrittäjä, työnjohto

  Juhanilla on pitkä ja kattava kokemus erilaisten maansiirtokoneiden huollosta ja korjauksesta. Hän on ollut alalla reilut 10 vuotta ja omaa erittäin kattavat kontaktit alan toimijoiden joukossa. Juhani ajaa yhtä huoltoautoa ja keskittyy huoltojen ja korjausten lisäksi työnjohtoon, uusasiakas hankintaan sekä palveluiden kokonaisvaltaiseen tehostamiseen.

  +358 40 709 4605

 • Ville Nikitin
  Ville Nikitin Huoltoedustaja

  Ville on ollut yhtiömme palveluksessa reilun vuoden ja hän tekee huolto- ja korjaustöitä kaikenlaisten työkoneiden parissa, minkä lisäksi hän on erikoistunut ilmastointi huoltoihin.

  +358 45 857 3577

 • Ville Rouhiainen
  Ville Rouhiainen Huoltoedustaja

  Ville Rouhiainen aloitti työt yhtiössä 1.4.2019 eli hän on meidän viimeisin vahvistuksemme. Ville on monessa liemessä keitetty ammattimies, joka on touhunnut raskaan kaluston parissa yli 10 vuotta tehden niin huoltoja kuin korjauksiakin. Vankkaa kokemusta löytyy myös esimerkiksi kauhanpyörittäjien osalta.

  +358 40 545 1117

MYYNTI, HALLINTO, LASKUTUS

 • Mats Väisänen
  Mats Väisänen Yrittäjä

  Matsilla on yli 30 vuoden kokemus myynnistä, markkinoinnista sekä asiakkuuksien hoitamisesta kansainvälisillä ja kotimaan markkinoilla. Mats hoitaa Green Master -pyöräkoneiden myyntiä, jonka lisäksi hän hoitaa yhtiön hallintoon, talouteen ja henkilöstöön sekä strategiaan liittyviä asioita.

  +358 500 438 747